6 Şubat 2015 Cuma

Dünya İkonu Artık İstanbul'da; Hard Rock Cafe İstanbul




Geçen hafta Cem Karakuş arkadaşımızın davetine istinaden Hard Rock Cafe İstanbul'daydım.Hard Rock Cafe yıllarca uluslararası bir ikon haline dönüşmüş neredeyse hepimizin yurtdışına çıktığında uğradığı,fotoğraf çektiği ve paylaştığı ve geçmişi yıllar öncesine dayanan belkide ilk popüler bir mekanlardan biridir.Yurtdışına çıkamayanlara da selam olsun artık ''Hard Rock Cafe İstanbul'' var.


Hard Rock Cafe İstanbul'un açıldığını duymuş ne yazık ki gidememiştim bu kadar göz önünde Taksim'in göbeğinde olmasına rağmen bu kadar sessiz,sakin kalması bana biraz ilginç gelmiş olsa da hiçbir kaygı yaşamadan müdavimlerini ağırlıyor diye düşünüyorum adı bile yeter değil mi?
Büyük ekranlı kareoke yapılan bölüm

Britney Spears'in giyinmiş olduğu Kıyafet
Üç kattan oluşan mekanın ilk girişinde tshirtler,şapkalar,rozetler,bardakların,bulunduğu bir satış dükkanı bulabilirsiniz bu kısmı gördüğünüzde ilk olarak kendinizi mağaza dükkanına girmiş sanıp geri dönebilirsiniz ama hayır dönmeyin çünkü biraz ilerde cafe konsepti başlıyor burada canlı müzik ve bar bölümü ile Michael Jackson ve Van Halen odaları bulunuyor ikinci katta, Jimmy Hendrix odası ile metalika odası bulunuyor en üst katında terası var.

Mekanın ana dekoru dünyanın her yerinden ünlü sanatçıların,artistlerin eşyaları,müzik aletleri ve fotoğraflarıyla süslenmiş.

Sloganları ''love all serve all'' (herkesi sev herkese hizmet et) kısa ve net  hizmet anlayışlarını belirtiyorlar belkide bu sevgi sloganı sayesinde bütün dünyayı kuçaklamışlardır.



Hard Rock Cafe her Salı günü sınırsız kareoke gecesi düzenliyor yanında patates soslu,chicken tenders,hamburger sepeti ve bira 45TL.



Buradan bir kokteyl içmeden ayrılmayın :)
Adres:


Asmalı Mescit Mh., Meşrutiyet Caddesi No:3, Beyoğlu


(0212) 244 6738

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder