2 Aralık 2014 Salı

İki Satır Restoran ; Acıbadem'de ilk şubesini açtı.






Global Restoran Yatırımları Kasap Döner'den sonra yeni bir yatırım yaparak geçen hafta ''İki Satır'' adıyla Acıbadem'de yeni bir steak house restoranı açtı.

Kasap Döner'in özellikle reklam konusunda kafamızda oluşturduğu algı yadsınamayacak kadar fazla olunca yine iyi bir iş yaptıklarından emin olarak,açılış öncesi lezzetlerini tadıp,yorumlamamız için mekanist aracılığıyla blogger ve guru arkadaşlarımızla davette yerimizi aldık.

Global Restoran Yatırımlarına ait,Sarıtaş Aş,Kasap Döner, Köylü Güzeli ve İki Satır bu dörtlüyü görünce artık rahat bir nefes alabilirsiniz kesinlikle iyi et yiyeceğinizden şüpheniz olmasın.

Öncelikle isim seçme konusunda yine başarılı buldum ''İki Satır'' hernekadar okuma fiilini hafızalarda canlandırsa da oldukça akılda kalıcı ve tabi sloganları yine oldukça etkili ''iyi et yemek herkesin hakkı '' diyerek açtıkları restoranda etlerin kaliteli,fiyatlarında uygun olduğunu görünce seviniyor ve slogana uygun bir yapılanma ile halk dostu restoran olarak tanımlıyorum artık özel günler hariç iyi et yemek için sektördeki uçuk fiyatlı restoranları bir kenara bırakabilirsiniz.
Canın et mi yemek istedi? git iki satır'a iki muhabbet et ayaküstü ödeyeceğin iki kuruş yiyeceğin iyi et, hem cebin hem miden rahat etsin .

Sarıtaş Aş. Çiflikleri Afyon'da bulunuyor 3 ortak ve 3'üde Erzincanlı olunca hem şaşıyorum hemde çok seviniyorum hemşerilerim tabi ya neden daha önce anlayamadım ki en iyi döner nerde tabiki Erzincan'da :) En iyi kasaplar nereden çıkar tabiki Erzincan:) Erzincan'nın en büyük geçim kaynağı besicilik ve ettir.

Bu manada çifliklerinin neden Afyon'da olduğunu sordum Türkiye'de besicilik için en uygun yerlerden biri olduğunu söylediler.Özellikle kendi üretimi olan sucukları için ''ben hayatımda böyle dolu dolu tat veren bir sucuk yemedim'' diyebilirim.

Bir dipnot vermek istiyorum :Kasap Döner çok yakında ABD'nin en ünlü şehirlerinden birinde ve Lefkoşa'da da ilk şubelerini açacak böylelikle yıl sonuna kadar 30 restoran'a ulaşması bekleniyor.Aynı şekilde İki Satır içinde zincir olma yolunda büyük hedefleri mevcut,olur mu ? olur bence :) hemde çok iyi olur.
Giriş kısmına yerşetirilen İki Satır'ın Servis Kamyonu iç kısımdaki bölümünde de etleri pişirdikleri ızgara yer alıyor.


Erzincan Tulumu,domates,zeytin ve zeytinyağlı başlangıç olarak tahta üzerinde getirildi oldukça lezzetli özellikle zeytinyağı kıvamı dengelemiş ekmeği yumuşatmış.


Restoran'a adını veren İki Satır Et ve Afyon'daki çiftliklerinde üretilen sucuk fazlasıyla doygun ve iyiydi.


Pirzola.


Kaşarlı Köfte ve Osmanlı Köfte....

Balkan köftesi #favori lezzetlerim arasında olduğunu söyleyebilirim.Kendi fotoğraflarım arasında bulamayınca İki Satır'ın pr ajasnının bu fotoğrafını kullandım.




Bonfile'nin dışı iyi kızarmış,içi orta pişmişti.


Külbastı'yı sos kullanmadan yapmışlar etin tadını bozmamak için sos olmadan da oldukça iyiydi.


Çiftliklerinde üretilen manda sütünden yapılan üstü kadayıflı muhallebi,sütlaç ve cheescake'ler harika görünüyordu.

Yine manda sütünden yaptıkları ekmek kadayıfı da oldukça iyiydi.


En son olarak Global Yatırım ortaklarınden Erzincanlı hemşerim ile vedalaşırken yanımızda bulunarak herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattığı için kendisine teşekkür eder ve çıktıkları bu yolda şans,başarı dilerim.


İki Satır Restoran Adres;

Adres: Acıbadem Caddesi Tekin Sok No: 35 Acıbadem - İstanbul. Tel: 0216 326 30 96

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder