Açılış partisinde Chef Antonio Carluccio ile tanışıp fotoğraf çektirme imkanı bulduk.Kendisi çok sıcak kanlı, sevecen ve güleryüzlü herkesle tek tek fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi ayrıca farklı lezzetlerini ve yemek tariflerini anlattığı birçok kitabı bulunuyor.
İlk kez Türkiye'deki şubesinde pizza denemesi yapmış bizde deneriz, tadarız, yorumlarız dedik atıştırmalık olarak sunulan lezzetlerden hoşuma giden risotto oldu mutfaktan anında sıcak sıcak çıkan yiyecekler sanırım biraz yoğunluğa denk gelince tam anlamıyla lezzetini hissettiremese de fena sayılmazdı, şaraplar için harikaydı diyebilirim.
Restaurantın Sicilya doğumlu İtalyan mutfak şefi Salvatore Bruni ile küçük bir sohbet ve tanışma faslı oldu genç ve işinde başarılı biri.
Denemediyseniz deneyin birde siz yorumlayın derim.
Chef Antonio Carluccio |
Mutlaka gidecegim Umarım yakın zamanda cok basarılı olurlar
YanıtlaSil