17 Kasım 2014 Pazartesi

Ambiyans,Lezzet,Manzara ve Eğlencenin Buluşma Noktası;360 İstanbul Restaurant



360 İstanbul şüphesiz hala İstanbul'un en sevdiğim konseptine sahip restaurantı;manzara,yemek,ambiyans ,club dans showları ile en sevdiğim bu dört şeyi birarada toplamış nadide mekanlardan biri.

Taksim'de bulunan restaurant adındanda anlaşılacağı gibi 360derece nefes kesen panaromik bir manzarada konforlu ve sıradışı bir ambiyansa sahip.


Nefes Kesen Mazaradan bir görüntü

Bu ağacı dekor olarak buraya koyup manzarayla birleştirmek harika bir fikir olmuş

Dünya mutfaklarindan seçmeler sunan restaurantta yemek yerken ayni zamanda araya serpiştirilen farklı showlarla yemeginiz eglenceli hale geliyor.
Yemek arası showlar 



Yemek Tavsiyesi:2 kişilik yemek ve içki ortalama 200TL,mekanın seçme lezzetlerinden olan kuzu kafes konfit ;5 saat zeytinyağında pişirilmiş enginar beğendili ve nane pesto sosu ile hazırlanmış tadı ve kıvamı oldukça iyiydi belki biraz tuzsuz olduğunu söyleyebilirim oda sorun olmuyor sonradan eklenebilidiği için,arkadaşımda kirazlı ördek tercih etti 3-4 saat fırında pişirilmiş şarap ile marine edilmiş tadı biraz keskin olmasına rağmen güzeldi.İçki olarak sevilen şarap izmir çok hafif ve rahat içimlikti en son yine mekanın tavsiyesi ile çikolata orgazm ile geceyi noktaladık.
Kuzu Kafes Konfit
Kirazlı Ördek


Çikolata Orgazm

Gece 00.00'dan sonra ise clube dönüşen mekan canlı müzik ve dans showlarıyla İstanbul gece hayatina farklı bir tarz katmaya devam ediyor.


ilk günkü ihtişamını aratsa da hala özel günler,iş yemekleri ve romantik bir gece geçirmek için herzaman bir numara olan mekanlarım arasındadır.


360 Restaurant Taksim Adres ve Rezervasyon Bilgisi;

Adres: Istiklal Caddesi, Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu/İstanbul

Tel: +90 533 691 0 360.
360'a nasıl gidebilirim?



1 yorum:

  1. Derya Hanım sizin önerileriniz hep pızitif begenmeme neden olan yerler. Buraya da mutlaka gidecegim. Cok tesekkurler !

    YanıtlaSil