16 Aralık 2014 Salı

Wyndham Grand Levent Oteli Funda Arar ile Muhteşem bir Açılışa İmza Attı.

Uluslararası otel zincirlerinden olan Wyndham ,Özdilek Grubunun İstanbul'daki ilk yatırımı olan Wyndham Grand İstanbul Levent otelini dün gece ihtişamlı bir açılışla gerçekleştirdi.

İş dünyası ve sosyetik isimlerinde katıldığı açılışa oldukça yoğun bir ilgi vardı.
Otelin mutfak Şefi İlhan Güler ve ekibi tarafından büyük bir alanda hazırladıkları lezzetleri göz alıcı,can çekici bir şekilde sunarken göz kamaştırırdılar.Şuana kadar gitmiş olduğum,görmüş olduğum en kapsamlı ve çok iyi hazırlanışmış emek verilmiş bir açılıştı.

Davet,Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in samimi ve içten konuşmalarıyla başladı ardından,Otelin Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu'nun konuşmalarıyla devam etti.

Daha sonrasında gecede sahne alan Funda Arar'ın muhteşem şarkıları sayesinde bazen hüzünlenirken ,bazende eğlenip farklı duygular yaşadık.Duruşuyla,sahnesiyle,sesiyle benim için vazgeçilmez bir sanatçıdır.

Otel İstanbul'un kalbinde yer alan Levent'teki konumuyla iş dünyası ve turistleri hedef kitlesi içine alıyor 389 odaya 22 adet toplantı salonuna sahip deniz manzaralı bir otel.

Hayırlı bol müşterili olsun.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder