3 Haziran 2015 Çarşamba

Karaköy'ün Yeni Yıldızı;On Off Karaköy

Geçen sene itibariyle yükselişe geçen ve şimdilerde neredeyse İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olan Karaköy'de birbiri ardına açılan mekanlar bitmek tükenmek bilmiyor.Herbiri ayrı ayrı kendine has özelliklere sahip işte bunlardan biri de On Off çok yakın bir zaman önce açılmasına rağmen inanılmaz bir şekilde kitleleri sürükleyen bir mekana dönüşüverdi ki bundan hiç şüphemizde yoktu çünkü bu işin başında Melih Doğan var ve o ne yapar eder bir mekanı alır en üst seviyeye çıkarır.

Mekandan içeri girer girmez Karaköy'ün dokusuna uygun loş bir ortam karşılıyor bizi bunun yanısıra eğlenceli,keyifli ve rahat aksesuarlara yer verilmiş salaş olduğu kadar cool bir mekan yaratılmış.

Karaköy'de lezzet açısından bu kadar iyi bir mekana rastlayacağımdan nedense hep şüphe duymuşumdur biraz daha işin içine bistro,alkol vb girince yemekler çerez niyetine görülüyor genelde içkiler ön plana çıkıyor işte burada tatmış olduğum yemekler ise ilk günkü gibi lezzetli ve o lezzet ilk günkü gibi aklımda soslarından,görünüşlerine kadar herşey itina ile hazırlanmış koktelyler ise genç ve bir o kadar yetenekli Okay Gökhan'nın hünerli ellerinden çıkıyor mesela çilekli bir kokteyl istiyorum dedim ve anında hazır ! Barmen Okay Gökhan oldukça profosyonel daha önce Swiss Otel,360,Nu Pera,Billionare gibi İstanbul'un lüks ve sosyetik mekanlarında çalışmış.

Biz burayı çok sevdik neden mi?
Mekan tasarım harika,
Yemekler harika,
Kokteyller harika,
Müzik güzel daha ne olsun haydi On Off Karaköy'ü biran önce keşfetmeye yola çıkın geç kalmadan !

Mekandaki favori lezzet ve sunum : Tarhun Soslu Bonfile ve tortellini oldu ama ne yazıkki tortellini fotoğrafı çekmemişim masaya gelir gelmez lezzetinden dolayı bitmiş olabilir :) buna rağmen şiddetle tavsiye ederim.


Başlangıçlar



Başlangıç tabağı
Somonlu ve portakal dilimli salata da harikaydı bu yaz diyet için oldukça ideal ve bol miktarda portakal stoğu yapılmış.


Tarhun Soslu Bonfile sunumu ve lezzeti açısından favorimiz oldu.

Mini burger ve elma dilimli patateslerinde sunumu tatları kadar iyiydi.

Keyif tabağı ve yanında dilim meyveli kokteyl.
Başarılı bir kokteyl daha sunumda harika.

On Off yapımı özel cheescake bunuda mutlaka deneyin ve daha önce yediklerinizi kesinlikle unutun derim.

Çilekli kokteylim.



İletişim:| Kemankeş Mah. Yuva Sk. No: 3/B Karaköy İstanbul
REZERVASYON: 0212 243 63 13

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder