29 Mart 2015 Pazar

Glutensiz Kahvaltının Yeni Adresi ;Çırağan Palace Kempinski


Çırağan Palace Kempinski Otel, glütene hassasiyeti olanlar için çeşit çeşit glütensiz lezzetler sunuyor.Laledan Restaurant'ta bulunan Glütensiz kahvaltı köşesinde; Glütensiz simit, cevizli ekmek, ev yapımı waffle, krep, poğaça, açma ve kahvaltılık gevrekten damakları tatlandıracak cevizli ve fıstıklı baklavalara kadar tüm gözde yiyecekler bu mükellef kahvaltı büfesinden sadece bir kaç lezzet. 


Glutensiz kahvaltı bölümü;Süt ürünlerinin de glutensiz olduğunu duyunca oldukça şaşırdım lezzetler konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz glutensiz olmasına rağmen diğer glutenli ürünlerle karşılaştırıldığında neredeyse aynı lezzetti yakalamışlar.Çırağan  Sarayı bu işi titizlikle yapmaya adamış kendisini mutfaklarında ''glutensiz'' yiyecekler için ayrı bir bölüm oluşturmuşlar.

Glutensiz kahvaltı Tabağı


Kanada ıstakozlu ravioli, baharat kıtırlı dana bonfile, balkabaklı ve karanfilli tiramisu gibi yemekler ise glütensiz olarak gün boyunca a la carte menüde yerini alıyor.



Çırağan Otel'inin içerisinde yer alan pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge Restaurant her gün 15:00-17:00 arası taptaze enfes çeşitlerle dolu “Glütensiz Akşamüstü Çay Saati” sunuyor. Mısır ekmeği ile ızgara enginar, limonlu pankek, cevizli ekmek ile servis edilen füme somon, Giresun usulu tavuklu pide, fırınlanmış İskenderun karidesi ve daha bir çok lezzet glütene alerjen bünyeler için ideal. Tüm bu yiyeceklere dumanı üstünde sıcacık yaprak çay çeşitleri ve kahveler eşlik ediyor. Ayrıca Gazebo’nun à la carte menüden de istediğiniz seçeneklerden tercih yapma şansıda sunuyor.




Dipnot :Çırağan Palace Kempsinki Otel %80 organik 250'den fazla açık büfe kahvaltıya sahip haftaiçi 140TL ,haftasonu 195TL















Glutensiz Kahvaltı Detaylı bilgi için 0212 236 73 33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder